Utdanningsprogram / Påbygg

Publisert 05.01.2018 09:56,
Sist oppdatert 05.01.2018 15:26

Påbygg til generell studiekompetanse

Utdanningsprogrammet for deg som vil bruke din yrkeskompetanse som grunnlag for utdannelse på høgskole og universitet. Vi tilbyr påbygg til generell studiekompetanse, både vg3 og vg4.

Påbygg vg3

Elever som har fullført og bestått to år på yrkesfag, kan velge å gå ut i lære, for å få fagbrev, eller ta påbygg til generell studiekompetanse, vg3. I dette løpet skal eleven ha 30 undervisningstimer pr uke. Ett av fagene er programfag fra studiespesialiserende utdanningsprogram. For skoleåret 2018 / 2019 er fagtilbudet følgende: Biologi1, sosiologi og sosialantropologi, samfunnsøkonomi1, internasjonal engelsk og psykologi1.

Påbygg vg4

Elever som har fullført og bestått fag- og yrkesopplæring har mulighet til å søke påbygg vg4. Her har eleven 23 uketimer med undervisning. Dette legger vi på tre ukedager, sannsynligvis tirsdag, onsdag og torsdag. Det betyr at du kan få deg studiekompetanse mens du er i deltidsstilling!