Servicetilbud / Biblioteket

Biblioteket

Publisert 19.10.2011 13:54,
Sist oppdatert 17.01.2017 13:37

Velkommen til biblioteket!

Biblioteket er åpent fra 08.00 til 15.30 hver skoledag.

 

biblioteket sin side på It`sLearning kan du finner mer om kildekritikk, litteraturliste, sitater og henvisninger.

Kontaktinformasjon

E-mail: rvs_biblioteket@hedmark.org.Telefon: 62355807

 

Innhold

Biblioteket har fagbøker, skjønnlitteratur, oppslagsverk, ordbøker, aviser, tidsskrifter, lydbøker og DVD-filmer. Hvis det er noe du trenger som biblioteket ikke har, så kan det meste skaffes gjennom fjernlån. Hvis du ikke finner det du trenger gjennom skolens websøk, kan du søke i Hedmark samsøk for å lete blant bibliotekene i fylket. Gi så beskjed til bibliotekar om hva du ønsker å låne/fjernlåne.Innlevering av bøker foretas direkte til bibliotekar, eller i kassen for innlevering som står i biblioteket. Utlån foretas i skranken. Hvis bibliotekar ikke er til stede er det mulig å låne bøker og lydbøker med seg hjem ved å skrive seg opp på lista som ligger i skranken. Det er da viktig å fylle ut alle feltene på skjemaet. 

 

Regler

Det er ikke lov til å spise på biblioteket. Vil du høre på musikk eller lyd på PC eller mobil, så må du bruke hodetelefoner. Biblioteket er en studieplass, vis hensyn til de andre elevene. Bøker har utlånstid 4 uker, DVD 1 uke, mens hodetelefoner, datamus og minnepinner må leveres samme skoledag. 

 

Samlingen

Er det noe du synes mangler på biblioteket. Bøker, filmer, tidsskrifter eller lydbøker du synes biblioteket burde ha? Kom innom biblioteket og gi beskjed, eller send en mail til rvs_biblioteket@hedmark.org med dine ønsker.Ønsker du selv å finne hvilke bøker og filmer biblioteket har, så kan du benytte deg av websøket. For å kunne reservere og se hvilke lån du har må du opprette en brukerkonto. Kontakt bibliotekaren hvis du ønsker dette. Biblioteket har skjønnlitteratur på norsk, engelsk, fransk, tysk og spansk. Mye av dette er lettlest og passer perfekt for dere som ønsker å bli flinkere i de språkfagene dere har. 

 

Nyttige Lenker 

Månedens boktips

Hver måned vil biblioteket presentere boktips. Disse vil du finne på bibliotekets rom i It`sLearning. Vær rask hvis du ønsker å sikre deg en av bøkene.