Om skolen / Rektors hjørne

Rektors hjørne

Publisert 09.11.2011 11:29,
Sist oppdatert 12.08.2016 14:30

Velkommen til nytt skoleår!

Håper du har hatt en herlig sommerferie og at du har samlet masse krefter til å ta fatt på skoleåret 2016-2017.

Alle her på Ringsaker videregående skole er klare til å ta imot deg og gi deg muligheten til å strekke deg mot dine nye kunnskapsmål.

Gode kunnskaper, både praktiske og teoretiske, er viktig for deg, dine studier, din yrkeskarriere og ditt liv. For samfunnet blir din innsats bare mer og mer viktig.

Kunnskap og kompetanse kommer ikke av seg sjøl, mye hardt arbeid må til. Det er du som skal lære og det er du som må stå på.

Gode arbeidsvaner og jevnt arbeid gjennom hele året vet vi gir resultater.

Kommer du på skolen hver dag, er din mulighet for å få bestått og lykkes i å nå dine mål meget stor.

Vi har et trivelig skolemiljø med godt samhold blant elever, blant lærere og elever og lærere, men vi stiller krav til hverandre for at vi skal yte vårt beste.

Kommende skoleår blir ekstra spennende da første byggetrinn står ferdig og nye lokaler skal tas i bruk. Det gamle hovedbygget skal rehabiliteres en  del og blir ferdig til neste jul. Da skal vi endelig være sammen alle sammen under samme tak!

Jeg håper at du vil være med å bidra. Sammen skaper vi et godt læringsmiljø.

Vi gleder oss til å møte nye og gamle elever.

Vel møtt til et nytt skoleår!

Eva Arnseth

Ringsaker videregående skole

er en mangfoldig og aktiv skole med avdelinger både I Brumunddal og Moelv. Skolestedene har en sentral og flott beliggenhet med gode lokaler som vil bli enda bedre og tidsriktige etter at vi er ferdige med en stor rehabilitering I 2015. Men aller viktigst er det at skolebygningene inneholder et fargerikt felleskap som sier nei til mobbing og rasisme og ja til internasjonalisering og nye impulser.

Kjære elever!

Jeg vil som nytilsatt rektor på denne måten få ønske dere alle velkommen. Dere som er nye velkommen til skolen og dere andre: Vel møtt til nytt skoleår!

Godt nyttår!

Jeg håper alle har hatt en fin juleferie, og har fått slappet godt av.