Fylkesmessa for Ungdomsbedrifter 2017


Fylkesmessa for Ungdomsbedrifter 2017

Skolen sine ungdomsbedrifter som har hatt en lang, morsom og lærerik dag på Fylkesmessa for Ungdomsbedrifter på CC Hamar. Jentene fra VG2 Helse og servicefag vant 1.pris i kategorien Beste Sosiale Entreprenør.

På Fylkesmessa har ungdomsbedrifter fra alle videregående skoler i fylket vist frem sine forretningsideer, sitt engasjement og øvd på sine entreprenørielle evner.

Nivået var skyhøyt, og dette er ungdommen som kommer til å sikre fortsatt vekst både for Ringsaker og regionen!

Fra Ringsaker videregående skole ble det jentene fra VG2 Helse og servicefag fra Ringsaker som ble våre vinnere i dag. De har Eldretjenesten UB og tilbyr eldre hjelp til dagligdagse gjøremål. De vant 1.pris i kategorien Beste Sosiale Entreprenør.

Eldretjenesten

Hege Nyseth, Lærer Trine Brønn Bratheim og Linda Johansen er overrasket, men meget glade for prisen de mottok

 

Guttene fra VG2 Salg, service og sikkerhet - Safepark UB ble nominert i kategoriene Beste Innovasjon, Beste Yrkesfaglig og Beste Salgsteam, med sin innovative og nyskapende ide om utvilking av en innbruddsikker sykkelgarasje med mulighet for lading til el-sykkelfestet på sykkelen.

SafePark UB

Gutta i Safepark UB hadde laget en flott og informativ stand og imponerte flere juryer med sin innovative ide. Fra venstre; Stig Ørjan Brusveen Nervik og Martin Tangen Tofastrud.

 

Ellers var det flere av Ringsaker Videregående sin Ungdomsbedrifter som fikk gode tilbakemeldinger fra de ulike juryene og publikum.

Healthy Body Protein UB

Dominic Nagly driver Helathy Body Protein UB alene, og selger proteinprodukter til treningsglade og har solgt unna så mye at han har måtte importere mer flere ganger i år. Her i samtale med en av juryene for Beste Ungdomsbedrift

 

Tema Varme- og kuldetjenester UB

Gutta fra Vg2 Kulde og varmeteknikk, med sin Ungdomsbedrift Tema Varme- og kuldetjenester UB utfører service på varmepumper med høy kvalitet og til en billig penge. De fikser også andre hvite og brunevarer, og tar gjerne imot flere oppdrag. Her er det gutter som brenner for sitt fag, og gode eksempel på fremtiden håndverkere!