Feiring av fabelaktig 2.plass i #erdusikker

Vi gikk nesten helt til topps i Trygg Trafikk sin nasjonale trafikksikkerhetskonkurranse #erdusikker som ble avsluttet 24.11 etter at vi knivet om topplassen med Askim VGS i tre uker.

Feiring av fabelaktig 2.plass i #erdusikker

Det er elevene på Service og samferdsel som har jobbet med prosjektet på skolen, og sammen med elever, lærere og elevrådet har det vært stort engasjement rundt konkurransen. Gjennom konkurransen har elevene fått innblikk tema innen trafikksikkerhet som mulige konsekvenser på blant annet manglende bruk av bilbelte eller refleks, bruk av mobiltelefon under kjøring og kjøring i ruspåvirket tilstand. Formålet med konkurransen er å senke ulykkestallene blant ungdom og øke bevisstheten om trafikksikkerhet.

Hege Lysholm

Andreplassen ble behørig feiret med gode ord fra rektor og distriktsleder i Trygg Trafikk og ikke minst kake til alle elever i kantina tirsdag 05.desember.

Kjell Åge Bjørsrud

Det også ble delt ut gavekort til heldige elever og en elev stakk også av med stipendet på hele 15.000 kr fra Trygg Trafikk.

Kake

Gratulerer til alle elever på skolen for et strålende engasjement også tar vi seieren helt hjem til neste år.