Besøk fra Stavsberg skole

Automatikerne på skolen fikk besøk fra 6. klassinger som trengte hjelp med løsninger til sensor for en installasjon de jobber med.

Besøk fra Stavsberg skole

Barneskoleelvene skal til Trondheim den 12.februar og trengte hjelp til å videreutvikle produktet som de har arbeidet med i First Lego League. Elevene ved Stavsberg skole vant den konkurransen og gikk dermed videre til forskningskonkurransen Scandinavian Innovation Award. De som vinner den blir nominert til Global Innovasjon Award som er i USA, de tre beste får også en pengepremie.

Automasjon - besøk fra Stavsberg skole

Installasjonen er en boks utstyrt med fire filteret som til sammen skal fange opp all mikroplast fra avfallsvann fra vaskemaskin. Det de trengte hjelp til var en løsning for vannsensitiv sensor.

Automasjon - besøk fra Stavsberg skole